Καθώς το Πάσχα είναι μία ανάσα μακριά, είμαι σίγουρη ότι τριγυρνάει στο μυαλό σου ερωτήματα όπως ποιο είναι το κατάλληλο outfit για την Ανάσταση, τι να φορέσω την Κυριακή του Πάσχα, ποια θα είναι τα casual outfits για τις πρωινές βόλτες και τις απογευματινές εξορμήσεις.

Γι’ αυτό είμαι εδώ για να σου προτείνω μερικά outfit που μπορείς να επιλέξεις τις ημέρες του Πάσχα.

 

 

Ελαφριά πλεκτά με λευκό παντελόνι

 

 

Ο καιρός τις ημέρες του Πάσχα θυμίζει καλοκαίρι αλλα δεν πρέπει να ξεγελιέσαι γιατί τα απογεύματα και το βράδυ πάντα βγαίνει η γλυκιά ψυχρά της άνοιξης.

Για το λόγο αυτό τα λεπτά πλεκτά μπλουζάκια είναι ό,τι καλύτερο. Για ένα κομψό και φρέσκο σύνολο για το Πάσχα λοιπόν, μπορείς να επιλέξεις ένα ελαφρύ πλεκτό σε ανοιχτό χρώμα και ρίγες.. Συνδύασε το με ένα λευκό παντελόνι για ένα ανάλαφρο και εορταστικό look. Ολοκλήρωσε το outfit με λευκά ή μεταλλικά αξεσουάρ, όπως λεπτά βραχιόλια ή μια διακριτική αλυσίδα για ένα λαμπερό αποτέλεσμα. Το σύνολο θα σου προσφέρει άνεση και στυλ, ιδανικό για τις πασχαλινές εξορμήσεις.  

 

 

Τζιν παντελόνι με εντυπωσιακό πουκάμισο

 

 

Το τζιν παντελόνι είναι πάντα επίκαιρο ακόμα και τις μέρες του Πάσχα. Μπορείς να το βάλεις από τη μέρα της Ανάστασης έως και σε μία χαλαρή βόλτα. Ένα τζιν παντελόνι στολισμένο με στρας και πέρλες, μαζί με ένα λευκό πουκάμισο με παρόμοια διακοσμητικά μπορούν να αποτελέσουν ένα κομψό και εντυπωσιακό σύνολο για το Πάσχα. Μπορείς να ολοκληρώσεις το look με ένα σακάκι δερματίνη.

 

 

Τζιν πουκάμισο με τζιν παντελόνι

 

 

 

Το Denim on Denim είναι τάση που φέτος την Άνοιξη είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. 
Είναι ό,τι καλύτερο για τις ημέρες του Πάσχα ώστε να είσαι in fashion και chic. Ένα πασχαλινό outfit με τζιν παντελόνι και τζιν πουκάμισο είναι άνετο σύνολο που αντανακλά τον χαλαρό χαρακτήρα της Άνοιξης. Η τζιν παντελόνα προσφέρει μια χαλαρή εφαρμογή και άνεση, ενώ το τζιν πουκάμισο προσθέτει στυλ και κομψότητα με τα στρας. Μπορείτε να ολοκληρώσετε το σύνολο με λευκά sneakers ή μπαλαρίνες. Φορώντας ένα πέδιλο αλλάζει όλο το ύφος και μπορεί να αποτελέσει το κατάλληλο outfit για επίσημες εμφανίσεις.

 

 

Μidi σεμιζιέ φόρεμα ριγέ με jean jacket

 

 

Ένας συνδυασμός που μπορεί να φορεθεί και την ημέρα της Ανάστασης, και την Κυριακή του Πάσχα αλλά και για τις βόλτες μας τα απογεύματα στα υπέροχα μέρη που θα κάνουμε τις εξορμήσεις μας. Ένα midi σεμιζιέ φόρεμα ριγέ είναι μια εξαιρετική επιλογή για το Πάσχα. Το ριγέ σχέδιο προσφέρει μια διαχρονική και κομψή εμφάνιση, ενώ το midi μήκος είναι κομψό. Συνδυάζεται τέλεια με ένα Jean jacket, προσφέροντας έναν casual τόνο στην εμφάνιση, ενώ ταυτόχρονα είναι απαραίτητο καθώς το Πάσχα ακόμα κάνει ψύχρα. Ολοκλήρωσε το look σου με λευκά sneakers ή μπαλαρίνες και είσαι έτοιμη για όλη την μέρα.

 

 

T-Shirt με μαύρο παντελόνι

 

 

Εάν επιθυμείς το κατάλληλο πασχαλινό outfit τότε μπορείς να κινηθείς ανάμεσα σε T-Shirt και παντελόνι. Τα T-Shirt φέτος έχουν την τιμητική τους και τα βρίσκουμε στολισμένα με στρας, με τυπώματα και ντεσέν. Ολοκλήρωσε το outfit με ένα ελαφρύ πανωφόρι. Αποχρώσεις όπως το λευκό, το μπεζ, το εκρού, το ροζ και το καφέ είναι οι πιο ασφαλείς επιλογές.

 

 

 Σατέν φούστα με λευκό πουκάμισο

 

 

Ένα πασχαλινό outfit με σατέν φούστα και λευκό πουκάμισο είναι σίγουρα ένα κομψό σύνολο που αντανακλά όλα τα trend και τις τάσεις της φετινής Άνοιξης. Η σατέν φούστα προσθέτει μια πολυτέλεια, ενώ το λευκό πουκάμισο προσφέρει μια κλασική βάση. Μπορείς να συμπληρώσεις το σύνολο με λεπτομέρειες όπως ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ή μυτερές μπαλαρίνες, ασορτί αξεσουάρ όπως μια λευκή τσάντα ή κοσμήματα με πέρλες για ένα ολοκληρωμένο και ευφάνταστο look.

 

Ανεξάρτητα από το τι θα επιλέξεις να φορέσεις το Πάσχα, η πιο αληθινή λάμψη έρχεται από την αυτοπεποίθηση που αισθάνεσαι μέσα στο outfit.

Ελπίζω ότι οι συμβουλές μου  θα σε βοηθήσουν να βρεις το ιδανικό look, αλλά πάνω απ' όλα, να απολαύσεις τις μοναδικές μέρες των εορτών του Πάσχα με αγάπη και χαρά!

 

Καλή Ανάσταση!

Χρόνια Πολλά!

 

Βάια


Προτεινομενα

Μπλούζα Πλεκτή με χρύσες ρίγες
Μπλούζα Πλεκτή με χρύσες ρίγες
Sale

Μπλούζα Πλεκτή με χρύσες ρίγες

Αρχική τιμή €35,40
Αρχική τιμή €59,00 Τελική τιμή €35,40
Πουκάμισο Εκρού με διακόσμηση στο πλάι
Πουκάμισο Εκρού με διακόσμηση στο πλάι
Sale New

Πουκάμισο Εκρού με διακόσμηση στο πλάι

Αρχική τιμή €47,94
Αρχική τιμή €79,00 Τελική τιμή €47,94
Πουκάμισο λευκό με στρας και φουσκωτό μανίκι
Πουκάμισο λευκό με στρας και φουσκωτό μανίκι
Sale

Πουκάμισο λευκό με στρας και φουσκωτό μανίκι

Αρχική τιμή €47,94
Αρχική τιμή €79,90 Τελική τιμή €47,94
Πουκάμισο Τζιν Oversized
Πουκάμισο Τζιν Oversized
Sale New

Πουκάμισο Τζιν Oversized

Αρχική τιμή €44,94
Αρχική τιμή €74,90 Τελική τιμή €44,94
Τζιν Βαμβακερό Παντελόνι Εκρού
Τζιν Βαμβακερό Παντελόνι Εκρού
Sale

Τζιν Βαμβακερό Παντελόνι Εκρού

Αρχική τιμή €38,94
Αρχική τιμή €64,90 Τελική τιμή €38,94
Φόρεμα Ριγέ Σεμιζιέ
Φόρεμα Ριγέ Σεμιζιέ
Sale New

Φόρεμα Ριγέ Σεμιζιέ

Αρχική τιμή €53,94
Αρχική τιμή €89,90 Τελική τιμή €53,94
Φούστα σατέν χρώμα βανίλια
Φούστα σατέν χρώμα βανίλια
Sale New

Φούστα σατέν χρώμα βανίλια

Αρχική τιμή €29,95
Αρχική τιμή €49,90 Τελική τιμή €29,95