H άνοιξη έχει μπει για τα καλά και το καλοκαίρι, τουλάχιστον σε θερμοκρασίες, μας βρήκε απότομα. Γι’ αυτό θα πρέπει να ενημερωθείς άμεσα για τις τάσεις της μόδας, ώστε να οργανώσεις τις αγορές σου.

 

Μην ανησυχείς, όμως, καθόλου, γιατί έχεις εμένα. Θα σου περιγράψω τις πιο σημαντικές τάσεις που θα πρέπει να ακολουθήσεις.

 

Ουδετερότητα και ηρεμία στα χρώματα

Οι τάσεις για τη σεζόν σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν αν η ουδετερότητα και η ηρεμία είναι το βασικό σου χαρακτηριστικό. Καλωσορίζουμε τις αποχρώσεις του καφέ, του μπεζ και της καραμέλας, ενώ θα υπάρχει, επίσης, το μαύρο και το λευκό. Όπως καταλαβαίνεις, η σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2024 θα είναι γεμάτη με μονόχρωμα σύνολα σε nude αποχρώσεις.

 

Ρίγες

Οι ρίγες είναι παντού. Σε φορέματα, μπλούζες, πουκάμισα, κλασικές μπλε ή μεταλλικές αλλά και χρωματιστές. Αρκετοί οίκοι μόδας επιλέγουν το αξεπέραστο, all-time classic ριγέ μοτίβο, γνωστό και ως “μαρινιέρα”στο οποίο έδωσαν μια νέα οπτική. Οριζόντιες, κάθετες ή ακόμα και διαγώνιες ρίγες σε μοναδικές χρωματικές αντιθέσεις φοριούνται head-to-toe.

 

Φλοράλ

Το φλοράλ είναι ένα μοτίβο που πάντα επανέρχεται την άνοιξη. Εντυπωσιακά ανθισμένα μοτίβα κατέκλυσαν το χώρο της μόδας σε όλες τις Εβδομάδες μόδας παγκοσμίως. Εκτός όμως από τα ντεσέν λουλούδια φοριούνται και ως αξεσουάρ όπως είναι οι κλασικές μπουτονιέρες.

Ντένιμ

Μια τάση που παραμένει αξιόπιστη επιλογή, είναι πάντα το αγαπημένο μας τζινάκι. Τα τζιν, τα βλέπουμε παντού και είναι μεγάλη τάση σε  σακάκια, σετ, αλλά και σε καμπαρντίνες, φορέματα και φούστες. Συνδυάζονται υπέροχα με γόβες, μπαλαρίνες ακόμα και μπότες.

 

Τ-shirts με Μήνυμα

Τα basic t-shirts με συνθήματα και σλόγκαν σε bold γραμματοσειρες είναι κάτι που βλέπουμε συχνά τους θερινούς μήνες, αλλά πλέον τα προτείνουν και μεγάλοι σχεδιαστές. Το εύκολο και απαραίτητο λευκό T-shirt γίνεται πλέον must have κομμάτι της σεζόν.

 

Ψηλόμεσα παντελόνια

Σε ίσιες, μακριές, άνετες γραμμές τα ψηλόμεσα παντελόνια επανέρχονται αυτή την άνοιξη συνδυασμένα πότε με κοντά τοπ για βραδινές εμφανίσεις, και πότε με μπλουζάκια πόλο για ένα πιο καθημερινό στυλ γραφείου.

Λευκό πουκάμισο

Το καλύτερο πράγμα με τη μόδα είναι ότι τα κλασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας επιστρέφουν. Το κομμάτι που επιστρέφει φέτος δυναμικά είναι το λευκό πουκάμισο το οποίο θα το δείτε να φοριέται σε oversized γραμμή, απλό ή στολισμένο, μέσα από πουκάμισα και παντελόνια. αλλά και στην παραλία πάνω από το μαγιό μας

 

Πέρα από κάθε τάση και trend θα πρέπει πάντα να θυμάσαι, ότι η μόδα είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλά ρούχα - είναι η έκφραση του εαυτού μας και της προσωπικότητας μας. Γι αυτό ας αγκαλιάσουμε τις τάσεις με αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα, διατηρώντας την αυθεντικότητά μας σε κάθε επιλογή που κάνουμε. Αυτή τη σεζόν, ας γιορτάσουμε την ποικιλία, τη διαφορετικότητα και την ομορφιά της μόδας με ενθουσιασμό και ανοιχτό μυαλό.

 


Προτεινομενα

Μπλούζα με τύπωμα
Μπλούζα με τύπωμα
Sale

Μπλούζα με τύπωμα "Do What you Love"

Αρχική τιμή €17,94
Αρχική τιμή €29,90 Τελική τιμή €17,94
Ψηλόμεση Παντελόνα με Ρέλι
Ψηλόμεση Παντελόνα με Ρέλι
Sale New

Ψηλόμεση Παντελόνα με Ρέλι

Αρχική τιμή €38,94
Αρχική τιμή €64,90 Τελική τιμή €38,94
Φόρεμα σεμιζιέ φλοράλ
Φόρεμα σεμιζιέ φλοράλ
Sale

Φόρεμα σεμιζιέ φλοράλ

Αρχική τιμή €47,94
Αρχική τιμή €79,90 Τελική τιμή €47,94
Ριγέ Πουκάμισο με Λουλούδι
Ριγέ Πουκάμισο με Λουλούδι
Sale New

Ριγέ Πουκάμισο με Λουλούδι

Αρχική τιμή €35,94
Αρχική τιμή €59,90 Τελική τιμή €35,94
Σακάκι Εκρού με Κέντημα στο Μανίκι
Σακάκι Εκρού με Κέντημα στο Μανίκι
Sale New

Σακάκι Εκρού με Κέντημα στο Μανίκι

Αρχική τιμή €50,94
Αρχική τιμή €84,90 Τελική τιμή €50,94