Κάθε γυναίκα που αγαπά την μόδα, φροντίζει στο στιλ της σε όλες τις περιστάσεις και σε όλες τις δραστηριότητές της.

Αν είσαι και εσύ fashion lover θα πρέπει να προσέξεις το outfit σου και στην παραλία. Το στιλ μας στην παραλία θα πρέπει να είναι ανάλαφρο, πρακτικό αλλά και να ταιριάζει στην χαρούμενη και παιχνιδιάρικη διάθεση της θάλασσας.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε να φοριούνται στις παραλίες όλων των ειδών τα μαγιό, και όλα είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Αποκαλυπτικά μπικίνι, μπικίνι με ψηλόμεσα bottoms αλλά και ολόσωμα μαγιό που αποπνέουν κομψότητα. Επέλεξε το μαγιό που σε κάνει να νοιώθεις άνετα και όμορφα και συνδύασέ το με τα κατάλληλα ρούχα παραλίας και αξεσουάρ. Πάντα θα πρέπει να υπάρχει όμως αρμονία στα χρώματα του μαγιό και των υπόλοιπων ρούχων, είτε αυτό είναι μονόχρωμο είτε εμπριμέ.

Το νούμερο ένα ρούχο παραλίας, είναι το καφτάνι - κιμονό με διάφορα prints το οποίο φοράς εύκολα πάνω από το μαγιό σου. Συναντάμε πολύ συχνά καφτάνια σε έντονα αποχρώσεις του μπλε, πράσινου ή και πορτοκαλί. Ακόμα θα μπορούσε να είναι chroche λευκό, ώστε να διακρίνεται από κάτω το μαγιό σου. Το ίδιο καφτάνι μπορούμε να το φορέσουμε όμως και στην βραδινή μας έξοδο με άλλα αξεσουάρ και σανδάλια, πράγμα που το καθιστά μία πολύ πρακτική επιλογή για τις διακοπές μας, ώστε να μην γεμίζουμε με πολλά πράγματα την βαλίτσα μας.


Το oversized λευκό πουκάμισο, εκτός του ότι αποτελεί ένα απαραίτητο κομμάτι για την capsule wardrobe, πλέον είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι των καλοκαιρινών μας εμφανίσεων στην παραλία.


Το αγαπημένο τζιν σορτσάκι είναι μία πολύ καλή επιλογή για την παραλία, καθώς μπορεί να συνδυαστεί άνετα και με το ολόσωμο μαγιό σου αλλά και με το μπικίνι. Με ένα απλό tank top ή ακόμα και με το oversized πουκάμισο που ανέφερα παραπάνω, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο look για τις βόλτες μας μετά την παραλία.


Σε καμία περίπτωση, μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις την εμφάνιση σου με κοσμήματα τα οποία θα είναι ανθεκτικά στο νερό. Αν κινηθείς σε μονόχρωμους τόνους στο μαγιό και στα ρούχα παραλίας, μπορείς να βάλεις πιο ζωντανά χρώματα στα αξεσουάρ. Διαφορετικά προτίμησε πιο μίνιμαλ κολιέ, βραχιόλια ή σκουλαρίκια σε γήινες αποχρώσεις. Τέλος, μην ξεχάσεις το καπέλο, το οποίο θεωρείται και ένα εξαιρετικό centerpiece για ξεκινήσεις να χτίζεις ένα look.

Η τσάντα παραλίας είναι απαραίτητη για το beachwear, αφού πέρα από το ότι χωράει όλα σου τα απαραίτητα, ολοκληρώνει και την εμφάνισή σου. Οι τσάντες παραλίας μπορεί να είναι ψάθινες, υφασμάτινες με υπέροχα χρώματα ή ακόμα και από δερματίνη.

Καθώς η παραλία είναι μία διαφυγή από την καθημερινότητα και το street style, απέφυγε τα βαριά ρούχα και τα ψηλά τακούνια που σου αρέσει να φοράς στην πόλη και στην δουλειά σου, και προτίμησε την άνεση και το αέρινο style.

Βάια


Προτεινομενα

Καφτάνι mini πορτοκαλί με τύπωμα και φουντάκια
Καφτάνι mini πορτοκαλί με τύπωμα και φουντάκια
Sale

Καφτάνι mini πορτοκαλί με τύπωμα και φουντάκια

Αρχική τιμή €25,00
Αρχική τιμή €50,00 Τελική τιμή €25,00