Επιτέλους το καλοκαιράκι είναι εδώ, κι όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία τόσο περισσότερο θέλουμε να πάμε διακοπές.

Αν και για σένα η οργάνωση της βαλίτσας μοιάζει βουνό ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές.

    • Πρώτα από όλα θα πρέπει να ελέγξει τον τόπο που θα πας και τις κλιματολογικές συνθήκες. Αν έχει ζέστη ή αν αλλάζει ο καιρός το βράδυ, είναι λεπτομέρειες που θα επηρεάσουν τις επιλογές σου στα πράγματα που θα πάρεις. Ακόμα και ο τρόπος που θα ταξιδέψεις είναι πολύ σημαντικό. Θα είναι διαφορετικές οι επιλογές μας αν ταξιδέψουμε με πλοίο και άλλα πράγματα αν κάνουμε road trip με μηχανές.

    • Ξεκίνα κάνοντας μία λίστα με τα ρούχα και τα πράγματα που θα χρειαστείς. Πόσες φορές στον δρόμο για τον προορισμό των διακοπών σου αναρωτήθηκες αν πήρες όλα τα πράγματα που χρειάζεσαι. Μία εύκολη καταγραφή θα ήταν η παρακάτω:

      - Ρούχα και είδη για την παραλία όπως μαγιό, πετσέτες, αντηλιακό.

      - Ρούχα για τις εξόδους και τις βολτές σου. Αέρινα φορέματα, καφτάνια, τουνίκ, σορτσάκια, λευκά φανελάκια, μία μαρινιέρα θα πρέπει να βρίσκονται στην καταγραφή σου.

      - Αξεσουάρ για να δημιουργήσεις ιδιαίτερα look. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, κολιέ σε layers ακόμα και βραχιόλια.

      - Ένα λεπτό μπουφάν, μία ζακέτα ή ακόμα και μία εσάρπα πάντα είναι απαραίτητά το βράδυ στα νησιά ή ακόμα και στο ταξίδι μας στο πλοίο.

      - Παπούτσια όπως σανδάλια και flip flopς για την παραλία. Μπορούμε ακόμα να επιλέξουμε sneakers που είναι μία πολύ καλή επιλογή αν θα κάνουμε εκδρομές και πεζοπορίες. Μην προτιμήσεις ψηλά τακούνια και γόβες δύσκολα θα μπορέσεις να τα φορέσεις. Για νυχτερινές εμφανίσεις μία πλατφόρμα ή μία εσπατρίγια θα είναι μία πολύ καλή επιλογή.

      - Καλλυντικά και προϊόντα για το μπάνιο.

      - Εσώρουχα.

      - Άλλα ήδη απαραίτητα για το ταξίδι μας όπως ταξιδιωτικά έγγραφα, φορτιστές, φωτογραφική μηχανή κα

      Εφόσον ετοιμάσεις την λίστα ξεκίνα να συγκεντρώνεις όλα όσα θα χρειαστείς στην βαλίτσα σου.

        • Καλό θα ήταν να χρησιμοποιούμε πλαστικές θήκες ή packing cubes για την καλύτερη οργάνωση της βαλίτσας μας ώστε να βρίσκουμε εύκολα τα πράγματα μας όταν φτάσουμε στον προορισμό μας. Επίσης μ’ αυτές τις θήκες μπορούμε να διαχωρίζουμε τα βρώμικα ρούχα από τα καθαρά κατά την διάρκεια των διακοπών. Αν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε πλαστικές θήκες τοποθέτησε τα ρούχα στην βαλίτσα σου όχι με το κλασικό δίπλωμα αλλά κάνοντας τα ρολά. Το rolling βοηθάει καθώς κερδίζεις πολύ χώρο στην βαλίτσα σου αλλά και δεν τσαλακώνονται πολύ τα ρούχα.  

        • Προσπάθησε να οργανώσεις τα ρούχα σε σύνολα που θα φορέσεις από πριν ώστε να μην βρεθείς στην δύσκολη θέση  να γεμίσεις πολύ την βαλίτσα σου και να μην κλείνει με τίποτα. Προτίμησε ρούχα που συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους. Μπορείς ακόμα και να προβάρεις τα ρούχα από πριν για να είσαι σίγουρη για το τελικό look.

          Γέμισε την βαλίτσα σου με όνειρα και  την θετική διάθεση που είναι απαραίτητα σε όλους τους προορισμούς.

          Βάια


          Προτεινομενα

          Σορτς τύπου τζιν με στρας
          Σορτς τύπου τζιν με στρας
          Sale

          Σορτς τύπου τζιν με στρας

          Αρχική τιμή €32,50
          Αρχική τιμή €65,00 Τελική τιμή €32,50