Είναι γεγονός ότι όλοι, μικροί και μεγάλοι, από τα μέσα Νοεμβρίου σκεφτόμαστε τα Χριστούγεννα ακόμα και αν ο Άγιος Βασίλης δεν μας επισκέπτεται πια. Και ο λόγος είναι από την μία τα δώρα που θα λάβουμε και από την άλλη τα ρούχα που θα φορέσουμε.

Θα σου παρουσιάσω λοιπόν την δική μου άποψη για επιτυχημένα Christmas Outfits. Ελπίζω οι ιδέες μου να σου δώσουν έμπνευση για την δημιουργία μοναδικού στυλ στις φετινές σου εμφανίσεις.

1. Tο μαύρο φόρεμα: Η πιο κλασική, διαχρονική κι εύκολη λύση είναι το μαύρο φόρεμα. Είτε μονόχρωμο, είτε διακοσμημένο αποτελεί ένα ένδυμα που δεν λείπει από τις ντουλάπες μας και πάντα ανατρέχουμε σ’ αυτό για μία κομψή, εύκολη και σίγουρη λύση, όχι μόνο για τις γιορτές, αλλά και για κάθε περίσταση που θέλουμε να είμαστει κομψές

Σύμμαχος με το μαύρο φόρεμα είναι οι ψηλοτάκουνες γόβες. Μαύρες ή κόκκινες κι ένα βραδινό τσαντάκι. Τέλος προσθέτοντας αξεσουάρ (σκουλαρίκια ή κολιέ) σίγουρα θα αποσπάσεις όλα τα κομπλιμέντα τηις βραδιάς.   

2. Το κόκκινο φόρεμα: Για τη φετινή σεζόν το κόκκινο χρώμα αποτελεί το απόλυτο trend. Τα Χριστούγεννα, βέβαια, ήταν πάντα μία πολύ καλή ευκαιρία για μία εντυπωσιακή εμφάνιση με το κόκκινο φόρεμα.


Όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου είναι στην μόδα. Κόκκινο της φωτιάς, κοραλί , ακόμα και το κερασί.

Τόλμησε το, φορώντας το με τις κλασικές μαύρες γόβες σου. Σ’ αυτή την περίπτωση, όμως, θα πρότεινα διακριτικά κοσμήματα και αξεσουάρ, γιατί πρωταγωνιστής πρέπει να είναι το κόκκινο χρώμα.   

3. Ολόσωμη φόρμα για το ρεβεγιόν: Μία ολόσωμη φόρμα μπορεί να σώσει κάθε βραδιά, πόσο μάλλον αυτή των Χριστουγέννων. Ειδικά αν έχει λεπτομέρειες με στρας ή κρόσσια θα γίνει η απόλυτη γιορτινή πρόταση, τόσο για το Χριστουγεννιάτικο όσο και για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Μία ολόσωμη φόρμα πέρα ότι είναι κομψή και τα τελευταία χρόνια φοριέται από όλες τις γυναίκες, είναι μία λύση πρακτική και πολύ άνετη, ειδικά για σένα που δεν προτιμάς τις φούστες και τα φορέματα. Τα παπούτσια που θα ολοκληρώσουν το look μπορεί να είναι και πάλι γόβες,  ψηλοτάκουνο μποτάκι ή αν προτιμάς τα flat παπούτσια, ένα ζευγάρι μπαλαρίνες ή ένα περιποιημένο άνετο sneaker είναι ό,τι πρέπει!

4. Τα co-ords sets: Tα Co-ord sets αποτελούν matching outfits με top και bottom στο ίδιο ακριβώς ύφασμα, χρώμα ή και τύπωμα. Είναι από μόνο του χαρούμενο, διασκεδαστικό και stylish, γι’ αυτό και ταιριάζει με το εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων. Τα σύνολα έχουν αντικαταστήσει σε πολλές περιπτώσεις τα φορέματα. Πλέον, είναι πολύ εντυπωσιακά και μπορούν να φορεθούν σε επίσημες περιστάσεις όπως, στην περίπτωσή μας, ένα ρεβεγιόν. Μη ξεχνάμε ότι επειδή είναι δύο κομμάτια έτοιμα, χρειάζονται ελάχιστο χρόνο για να τελειοποιήσουμε το styling. Παπούτσια, τσαντάκι, πανωφόρι κι είσαι έτοιμη.

5Τα πουά ρούχα Τα πουά είναι ένα κλασικό μοτίβο το οποίο πρωτοσυναντήσαμε στην δεκαετία του ‘50. Διάλεξε ένα πουά φόρεμα ή ένα πουά πουκάμισο και συνδύασέ το με μία μονόχρωμη φούστα. Στην περίπτωση του ασπρόμαυρου πουά, τόλμησε ένα συνδυασμό print on print, για παράδειγμα μία φούστα πουά με μία animal print μπλούζα και τα δύο ασπρόμαυρα.  Ακόμα όμως και με ένα απλό πουλόβερ τα πουά ρούχα συνδυάζονται απόλυτα, και δίνουν το κάτι παραπάνω στην εμφάνισή μας.

6. Το φόρεμα δερματίνη: Η δερματίνη τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μία επιλογή για κάθε περίσταση. Μια τέτοια επιλογή αντανακλά όλο το στυλ και την κομψότητα που χρειάζεσαι για την ημέρα των Χριστουγέννων. Πέρα από το μαύρο μπορείς να επιλέξεις δερματίνη σε γαλάζιο, ταμπά, εκρού αλλά και μπεζ. Αν πάλι το προτιμάς σε παντελόνι, συνδύασέ το με αστραφτερό πουκάμισο, επέλεξε ένα κλασικό ψιλό παπούτσι και θα είσαι λαμπερή και κομψή σε κάθε γιορτινό event. 

 

Και μην ξεχνάς ότι για να καταλήξεις στο κατάλληλο σύνολο που θα σε κάνει να λάμψεις, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου την περίσταση. Διαφορετικά θα ντυθείς για  να πας σε κάποιο glamourous party, διαφορετικά για να κάνεις Χριστούγεννα οικογενειακά και διαφορετικά για να πας σε κάποιο σπίτι χαλαρά με φίλους.

Όπως και να έχει πάντως, είτε προτιμάς κλασικές επιλογές, είτε θέλεις να πειραματιστείς με τολμηρά χρώματα και μοτίβα, θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου, ότι τα ρούχα τα επιλέγουμε για να είμαστε άνετες και με αυτοπεποίθηση!. Άφησε την προσωπικότητα και το χαμόγελο σου να λάμψει και η μαγεία των Χριστουγέννων θα ξεχυλίσσει μέσα κι έξω σου!

 Καλά Χριστούγεννα και εύχομαι να είναι γεμάτα αγάπη, χαρά και άφθονο στυλ.

Βάια

 


Προτεινομενα

Φόρεμα maxi κρουαζε κόκκινο με λουλούδια
Φόρεμα maxi κρουαζε κόκκινο με λουλούδια
Sale

Φόρεμα maxi κρουαζε κόκκινο με λουλούδια

Αρχική τιμή €51,60
Αρχική τιμή €86,00 Τελική τιμή €51,60
Σύνολο εμπριμέ με κρόσια στα μανίκια
Σύνολο εμπριμέ με κρόσια στα μανίκια
Sale

Σύνολο εμπριμέ με κρόσια στα μανίκια

Αρχική τιμή €49,90
Αρχική τιμή €94,90 Τελική τιμή €49,90