Την περίοδο του Ιανουαρίου εκτός από την αρχή του χρόνου την έχουμε συνδέσει και με την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων.

Οι εκπτώσεις αποτελούν μία καλή ευκαιρία για να εντοπίσουμε προϊόντα σε πολύ καλές τιμές και να αποκτήσουμε μοναδικά προϊόντα.

Πώς όμως θα πρέπει να ψωνίσεις χωρίς να χάσεις τον έλεγχο και να κάνεις έξυπνες αγορές; Παρακάτω θα σου δώσω 6+1 συμβουλές για έξυπνες αγορές.

  1.  Έλεγξε την ντουλάπα σου και τα πράγματα που ήδη έχεις. Στην συνέχεια θα είναι εύκολο να δημιουργήσεις μία λίστα που θα καταγράψεις τα πράγματα που σου λείπουν ή τα πράγματα που πιθανόν θα πρέπει να αντικαταστήσεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να δεις και αν κάποια από τα  ρούχα και παπούτσια που  ήδη έχεις χρειάζονται επιδιόρθωση ή μεταποίηση. Έτσι  θα συνεχίσεις να τα φοράς, χωρίς να ξοδέψεις έξτρα χρήματα σε νέες αγορές
  2. Έρευνα αγοράς. Αφού ελέγξεις την ντουλάπα σου και ετοιμάσεις την λίστα σου, κάνε πρώτα μια έρευνα αγοράς στα προϊόντα που θέλεις να πάρεις.
  3. Εξοικονόμησε χρόνο από την άνεση του σπιτιού σου. Το διαδίκτυο αποτελεί ένα φοβερό εργαλείο και το έχουμε όλοι  στα χέρια μας. Αυτή είναι μια ευκαιρία να το αξιοποιήσουμε.Το κρύο και η βροχή του χειμώνα πολλές φορές σε αποτρέπουν από το να βγεις στην αγορά για ψώνια. Έτσι μπορείς να επισκεφτείς τα e-shops των εταιρειών που σου αρέσουν, και να εντοπίσεις τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν από την ηρεμία του σπιτιού σου. Έλεγξε την διαθεσιμότητα σε νούμερα, χρώματα και είδη. Μέσα σε λίγα λεπτά θα έχεις ολοκληρώσεις τις αγορές σου.
  4. Κοίτα στο μέλλον. Ο ορισμός της καλής αγοράς είναι όταν το ρούχο αποτελεί επένδυση για το μέλλον. Βρες τι θα φορεθεί την ερχόμενη σεζόν και διάλεξε τα κομμάτια που θα χρειαστείς. Σκέψου επίσης, τι λείπει από τη ντουλάπα σου κι αν έχεις όλα τα βασικά κομμάτια. Προτίμησε ρούχα με τα οποία έχεις ήδη κάτι στην ντουλάπα σου για να τα συνδυάσεις. Προσπάθησε, λοιπόν, να κάνεις αγορές διαχρονικών κομματιών που θα αντέξουν στο χρόνο και θα αξίζουν πάντα μια θέση στη ντουλάπα σου.
  5. Όρισε το Budget σου. Άλλο ένα κρίσιμο σημείο των αγορών κατά την διάρκεια των εκπτώσεων. Ο προϋπολογισμός μας, μικρός ή μεγάλος δεν έχει σημασία, χρειάζεται να είναι προκαθορισμένος, ώστε να μην βγούμε εκτός. Μπορείς να έχεις μαζί σου το ύψος του ποσού που σκοπεύεις να ξοδέψεις για τις αγορές σου ή μία προπληρωμένη κάρτα.
  6. Επέλεξε σωστά τα νούμερα που σου ταιριάζουν. Μην παρασυρθείς και αγοράσεις το φόρεμα που έψαχνες όλη την σεζόν σε 70% αλλά το μόνο διαθέσιμο νούμερο είναι ΧS ενώ φοράς Μ. Το γνωρίζεις ήδη ότι δεν πρόκειται να το φορέσεις ποτέ και αν αποφασίσεις να το μεταποιήσεις θα χρειαστούν κι άλλα χρήματα και είναι αμφίβολο αν θα είναι επιτυχημένη η αλλαγή.
  7. Συνήθως την ίδια περίοδο γίνονται σημαντικές εκπτώσεις και σε προϊόντα beauty. Μία αγορά του αρώματος σου, της ενυδατικής σου ή του αγαπημένου σου foundation είναι πολύ σημαντικά και συμπληρώνουν το στυλ και την εμφάνιση σου.

Οι εκπτώσεις δεν είναι απλώς μία ευκαιρία για εξοικονόμηση χρημάτων, αλλά και για την ανακάλυψη νέων αγαπημένων προϊόντων που θα σε ανανεώσουν. Με λίγο σχεδιασμό και ενθουσιασμό, μπορούμε να κάνουμε έξυπνες και διασκεδαστικές αγορές που θα εμπλουτίσουν τη ντουλάπα μας. Απόλαυσε τη διαδικασία και ανακάλυψε νέα αγαπημένα προϊόντα και να θυμάσαι ότι η κάθε αγορά μπορεί να φέρει χαρά στην καθημερινότητά μας. 


Προτεινομενα

Αρχική τιμή €19,99
Αρχική τιμή Τελική τιμή €19,99

Αρχική τιμή €19,99
Αρχική τιμή Τελική τιμή €19,99

Αρχική τιμή €19,99
Αρχική τιμή Τελική τιμή €19,99

Αρχική τιμή €19,99
Αρχική τιμή Τελική τιμή €19,99

Αρχική τιμή €19,99
Αρχική τιμή Τελική τιμή €19,99

Αρχική τιμή €19,99
Αρχική τιμή Τελική τιμή €19,99